تنظیمات
اندازه فونت :
چاپ خبر
گروه : admin
حوزه : اخبار منتخب, اقتصادی, مجموع اخبارها
شماره : 17683
تاریخ : ۲۰ دی, ۱۳۹۷ :: ۲۲:۵۳
رئیس ستاد بحران: سالانه 36 میلیون تن مواد غذایی در ایران هدر می رود رئیس ستاد بحران کشور گفت: 120 میلیون تن انواع مواد غذایی بویژه کشاورزی سالانه در کشور تولید می شود که 36 میلیون تن آن به شیوه های مختلف هدر می رود که فاجعه محسوب می شود.

به گزارش پایگاه خبری صدای جویا به نقل از ایرنا، اسماعیل نجار شامگاه پنجشنبه در دومین نشست تخصصی استانداران ادوار استان ایلام با موضوع آب و خاک اظهار داشت: استفاده بی رویه از سموم کشاورزی بویژه سموم قاچاق علاوه بر آلودگی محیط زیست در کاهش کیفیت مواد غذایی و تولیدات کشاورزی نیز موثر است. وی با بیان اینکه مشکل آب در ایران به مدیریت منابع آبی بویژه در حوزه کشاورزی و صنعت نیاز دارد، افزود: امسال یک هزار و 200 میلیارد ریال برای کاهش تنش مشکل آب تخصیص یافت. نجار تاکید کرد: در اجرای طرح هایی چون انشعابات آبیاری نوین باید تغذیه سفره های زیرزمینی نیز لحاظ شود و تنها راه خروج از مشکلات کنونی این است که ترمیم طبیعت را به خودش و بدون دخالت عامل انسانی واگذار کنیم تا میزان تخریب ها کاهش یابد.

رئیس ستاد بحران کشور گفت: 120 میلیون تن انواع مواد غذایی بویژه کشاورزی سالانه در کشور تولید می شود که 36 میلیون تن آن به شیوه های مختلف هدر می رود که فاجعه محسوب می شود.

وی در ادامه ایلام را به واسطه منابع آبی مناسب، خاک حاصلخیز، آب و هوا و اقلیم جغرافیایی مطلوب یکی از قطب های کشاورزی و دامپروری معرفی کرد و گفت: در استان ایلام بهتر است صنایع تبدیلی و تکمیلی به جای کارخانجات ایجاد شود. *ایلام ظرفیت ها و پتانسیل های متعددی در حوزه های مختلف دارد استاندار ایلام نیز با بیان اینکه ایلام ظرفیت ها و پتانسیل های متعددی در حوزه های مختلف دارد، گفت: آستان قدس رضوی به سهولت می تواند در پروژه های استان سرمایه گذاری کند و در این زمینه باید رایزنی ها با مسئولان آستان قدس برای سرمایه گذاری بیشتر شود. قاسم سلیمانی دشتکی افزود: مسئولان باید گزارش های خود را بر اساس عملکردهای واقع گرایانه به مردم ارائه دهند تا اقشار مختلف جامعه با فعالیت ها و برنامه های اجرایی دستگاه های مختلف بیشتر از گذشته آشنا شوند. انتهای پیام/د

© 2019 تمام حقوق این سایت برای پایگاه خبری صدای جویا محفوظ می باشد.